دانلود پروژه

پایان نامه دانشجویی

دانلود پروژه

پایان نامه دانشجویی

  • ۰
  • ۰

دانلود پایان نامه رشته روانشناسی

دنیای پیچیده امروز، ارتباط و تعامل بین انسانها را به شکل گسترده ای تحت تاثیر قرار داده است.

 

نحوه مدیریت ارتباطات، چگونگی ایجاد یک ارتباط موفق و روش های حل بحران های اجتماعی در بین افراد جامعه، توجه به رشته روانشناسی و اشتیاق دانش آوزان و دانشجویان برای تحصیل در این رشته را افزایش داده و سبب شده تا این رشته در بین محبوب ترین رشته های دانشگاهی قرار گیرد و هر چه جامعه پیچیده تر شود، روانشناسی نیز نقش پررنگ تری در حل مسائل و مشکلات انسانها بر عهده می گیرد.

گرایش های رشته روانشناسی

یکی از پرطرفدارترین گرایش های روان شناسی در مقطع کارشناسی، روان شناسی بالینی است. ولی در کنار آن، روانشناسی عمومی و روان‌سنجی از دیگر گرایش های رشته روانشناسی هستند.

رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی گرایش های متعددی دارد که از معروفترین آنها می توان به گرایش های زیر اشاره کرد:
۱- روانشناسی بالینی
۲- روانشناسی صنعتی و سازمانی
۳- روانشناسی بالینی کودک و نوجوان
۴- روانشناسی تربیتی
۵- روان سنجی
۶- روانشناسی عمومی

مهارت های لازم برای فارغ التحصیلان رشته روانشناسی

دانشجویان رشته روانشناسی برای آنکه بتوانند بعد از دریافت مدرک، شانس موفقیت خود را در بازار کار به عنوان یک روانشناس حرفه ای و کاربلد افزایش دهند باید مهارتهایی را در خود ایجاد و ارتقا دهند.

 

از مهمترین این مهارت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱- به دیگران از صمیم قلب علاقه مند باشد

تنها در صورتی می توانید دیگران را درک کنید و پای صحبت های آن ها بنشینید که به آن ها علاقه داشته باشید. منظور از علاقه روانشناس، یک علاقه میان مشاور و بیمار است که مسئولیتی را بر دوش روانشناس قرار می دهد، علاقه داشتن به بیمار تنها راه درک کردن وضعیت اوست. تنها در صورتی خواهید توانست پای صحبت آنها بنشینید و با آنها همدلانه برخورد کنید که از صمیم قلب به آنها علاقه داشته باشید.
۲- خوداندیشی

یک روانشناس باید خوب خوب فکر کند، بر احساسات خود مدیریت و کنترل داشته باشد و به درستی عمل کند. روانشناسی که بر روحیات و افکار خود مسلط است با بیماران خود راحت تر و دقیق تر ارتباط برقرار می کند.

 

۳- انعطاف پذیری

یک روانشناس حرفه ای باید در برابر شنیدن ظرز تفکرات مختلف انعطاف پذیر باشد و تفاوت های فرهنگی فرهنگی را درک کند؛ بنابراین باید بتواند بر مبنای برخورد و دیدگاه بیمار، شیوه درمان خود را تغییر دهد.
۴- یک شنونده خوب باشد
یکی از مهم ترین مهارت های یک روانشناس توانایی شنیدن درست است. یک مشاور، علاوه بر توجه کافی به گفته های بیمار، باید به نحوه و دلیل گفتن و منظور موردنظر بیمار تمرکز داشته باشد.

بازار کار رشته روانشناسی

 

هر چند که در کشور ما هنوز بسیاری از حوزه های تخصصی روان شناسی ناشناخته هستند ولی با توجه به تخصص‌های مختلف رشته‌ی روانشناسی، یک روانشناس می‌تواند در یکی از موارد زیر فعالیت کند:
۱- در مراکز و نهادهای مرتبط مثل بیمارستان‌ها، زندان‌ها، مدارس، نیروی انتظامی، مراکز توان‌بخشی، مهدکودک‌ها، مراکز مشاوره یا باشگاه‌های ورزشی
۲- با دریافت مجوز از سازمان بهزیستی اقدام به تأسیس مراکز سالمندان و مهدکودک و …کند
۳- در مدارس به تدریس این رشته یا انجام مشاوره به دانش آموزان مشغول شود
۴- با دریافت مجوز از سازمان نظام روانشناسی برای راه اندازی مرکز خدمات مشاوره اقدام نمایند.

چگونه یک پایان نامه خوب برای موضوعات روانشناسی بنویسیم

نوشتن پایان نامه یکی از الزامات دوره تحصیل است که هر دانشجوی روانشناسی روزی با آن سر و کار خواهد داشت. عدم آشنایی با اصول و مراحل نوشتن یک پایان نامه خوب و کاربردی می تواند نتیجه نامطلوبی برای مرحله پایانی دوره تحصیل شما داشته باشد.
موضوعات پایان نامه معمولا می تواند روی زمینه آینده کاری شما در حوزه های مختلف روانشناسی تاثیر داشته باشد.

 

نوشتن یک پروپوزال خوب در رشته روانشناسی نیز یکی دیگر از موارد کلیدی برای نگارش پایان‌نامه است که معمولا دانشجویان درک درست و دقیقی از کارکرد و اهمیت آن ندارند. نوشتن یک پروپوزال دقیق می‌تواند دانشجو را از چالش‌ها و موضوعات انحرافی در مسیر نوشتن پایان‌نامه نجات دهد و البته کمک خواهد کرد تا اساتید پروژه را در جهت تصویب سریع‌تر پایان‌نامه تحت تاثیر قرار دهد.
ما در سایت downloadprojects.ir (به صورت لینک) با تنوعی از موضوعات و پایان‌نامه‌های مختلف در گرایش‌های مختلف روانشناسی در کنار دانشجویان هستیم تا بتوانند با خیالی راحت و با کیفیتی مناسب، پایان‌نامه خود را ارائه دهند.

  • ۹۹/۰۹/۱۰
  • محمد رضا طبری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی