دانلود پروژه

پایان نامه دانشجویی

دانلود پروژه

پایان نامه دانشجویی

۳ مطلب در دی ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

مدیریت پرورش مرغ مادر گوشتی

 

به طور کلی برای مدیریت صحیح مرغ مادر گوشتی باید 7 مورد را در نظر گرفت. این 7 مورد به قرار زیر هستند:

آب

 

بسیار حیاتی است که در روزهای ابتدایی به دنیا آمدن جوجه، آب مطلوب برای‌شان در نظر گرفته شود که در غیر اینصورت باید شاهد یکنواختی در رشد آنها بود. ضمن اینکه تلفات نیز افزایش می‌یابد. استفاده از آب‌خوری‌های مخصوص و البته کوچک می‌تواند در ابتدای دوره بسیار کمک کننده باشد. همچنین در نظر بگیرید که در روزهای اول طی کردن مسافت بیش از یک متر برای جوجه برای دست‌یابی به آب منجر به آسیب به آنها خواهد شد.

دان

 

وقتی جوجه‌ها به مرغ مادر گوشتی تبدیل می‌شوند که تغذیه مناسبی داشته باشند. توصیه می‌کنیم که از سنین 5 تا 7 سالگی دان باید بر روی سینی قرار گرفته و سپس در اختیار جوجه‌ها قرار داده شود. همچنین باید دقت شود که دان بیش از اندازه درون سینه ریخته نشود چرا که این کار سبب افزایش ضایعات دانه خواهد شد. پر واضح است که کیفیت دان‌ها نیز باید قابل قبول باشد و از هر جنس دان نباید استفاده کرد.

رطوبت (درجه‌ی حرارت)

حتماً می‌دانید که برای رشد مناسب جوجه‌ها برای تبدیل شدت به جوجه مادر باید حرارت بستر و مکانی که جوجه‌ها در آن نگهداری می‌شوند مناسب باشد. دقت کنید که در هر دوره از زندگی (یک روزگی، یک ماهگی و غیره) باید از یک درجه حرارت مناسب استفاده کرد. در نظر بگیرید که دمای کمتر از 28 درجه می‌تواند سبب سرما در جوجه‌ها شود. همچنین باید احتیاط کرد که اگر از سیستم گرمایی گازی برای گرم کردن محل استفاده می‌شود، قبل از هر ورود جوجه‌ها به محل باید آن را گرم نگه داشت.

downloadprojects.ir

نوردهی

زمانی که نور کافی در تمامی سالن (یا هر محل دیگری) به طور کامل پراکنده باشد، اولین مزیتی که دارد این است که از وجود دان و آب اطمینان حاصل می‌شود. دقت کنید که در روز‌های ابتدایی باید حداقل 23 ساعت از نور کافی و با شدت 10 لوکس استفاده شود. البته اگر بخواهید که جوجه‌ها را به فعالیت وا دارید، شدت نور را باید تا 100 لوکس نیز افزایش دهید.

تراکم گله

بررسی تراکم گله شرایط خاصی دارد که با توجه به نوع سالن، رفاه جوجه‌ها و تجهیزاتی که موجود است در نظر گرفته می‌شود. البته باید این موضوع را نیز در نظر گرفت که در تراکم‌های بالا نتایج خوبی از لحاظ سودآوری و اقتصادی نصیب‌تان نخواهد شد. برای پیشنهاد در نظر داشته باشید که تراکم جوجه‌ها حداقل تا 4 روزگی می‌تواند حداقل تا تعداد 50 جوجه در هر متر مربع باشد و بعد از آن می‌توان به دلخواه فضای پرورش جوجه‌ها را افزایش داد.

مدیریت بستر

مطمئناً می‌دانید قبل از آنکه جوجه‌ها را به سالن مد نظر پرورش بیاورید باید آن را به خوبی تمیز کرده و حداقل تا ضخامت 5 تا 10 سانتی‌متر آن را بپوشانید. برای این موضوع می‌توانید از پوشال نجاری استفاده نمایید. دقت کنید که سالن یا هر بستر دیگر باید عاری از هر گونه کپک، قارچ و آفت باشد تا سلامت جوجه‌ها به خطر نیوفتد.

تهویه

وجود هوای مناسب و اکسیژن کافی در محل نگهداری جوجه‌ها از اهمیت بسزایی برخوردار است، خصوصاً در روزهای ابتدایی که استارت پرورش جوجه‌های مرغ مادر زده می‌شود. در نظر داشته باشید که اگر در یک محیط بسته هوای کافی و البته سالم وجود نداشته باشد، پروژه‌ی نگهداری از هر دام با شکست مواجه خواهد شد.

برای دانلود پایان نامه مرغ مادر گوشتی اینجا کلیک کنید

  • محمد رضا طبری
  • ۰
  • ۰

نقش اضطراب در یادگیری دانش آموزان

اضطراب یک واکنش طبیعی انسان است و به عنوان یک عملکرد روانی مهم عمل می‌کند که توسط بسیاری از افراد احساس می‌شود. در واقع همه‌ی ما بدون در نظر گرفتن سن، از یک سیستم هشدار که ممکن است در همه‌ی زمینه‌ها فعال شود، برخوردار هستیم که استرس و اضطراب نام دارد. این موضوع در زمینه یادگیری می‌تواند بر توانایی دریافت اطلاعات، پردازش و یا حتی بازیابی آنها اثرگذار باشد.

پر واضح است که دانش آموزان مبتلا به اضطراب اغلب نگرانی بالا و غیرقابل کنترل در مورد وقایع مختلف را تجربه می‌کنند که ممکن است متعلق به گذشته آنها باشد یا حتی فکر کنند که قرار است در آینده اتفاق بیفتد. در هر دو شرایط ذهن دانش آموزان این‌گونه مسائل را بزرگ‌تر از آنچه که هست نشان می‌دهد که این امر باعث می‌شود صدمات جبران ناپذیری بر یادگیری آنها وارد شود. بنابراین، بدیهی است که معلمان برای کمک بهتر به دانش آموزان مضطرب، به جهت غلبه بر این‌گونه چالش‌ها باید به خوبی آموزش دیده باشند تا بتوانند دانش آموزان را از چنین شرایطی دور کنند. علاوه بر این، معلمان باید به خوبی متوجه شوند که چه شرایطی باعث شده است تا دانش آموزان به سمت و سوی اضطراب گام ‌بردارند.

اضطراب و فرآیند یادگیری

همانطور که می‌دانید بررسی روش یادگیری دانش آموزان تیزهوش و عادی به عهده خانواده و سپس معلمان است. اگر این موضوع به خوبی بررسی شود به راحتی می‌توان در خصوص موانعی که باعث دور شدن دانش آموزان از یادگیری و یا حتی حضور در جمع و شرکت در هم‌فکری‌های کلاس شده است، اظهارنظر کرد.

طبق تحقیقات دانش آموزانی که از بهره هوشی بالاتری برخوردار هستند، نسبت به یادگیری مطالب بهتر واکنش نشان می‌دهند و از آن طرف دانش آموزان با بهره هوش عادی باید مطالب را با دقت بیشتری و حتی چندباره مورد بررسی قرار دهند. احتمالاً یکی از دلایلی که سبب می‌شود که اضطراب بر دانش آموزان با بهره هوشی کمتر، فائق آید این است که این‌گونه دانش آموزان به خوبی متوجه شده‌اند که توانایی درک سریع مطالب را ندارند، به همین جهت موجی از ناامیدی که از پسِ اضطراب به آنها وارد می‌شود سبب کاهش یادگیری در آنها شده است. بنابراین خانواده‌ها یا معلمان باید با در نظر گرفتن روش‌هایی، درک سریع‌تر مطالب را به دانش‌آموزان این‌چنینی یاد دهند.

downloadprojects.ir

راه‌های دوری از اضطراب دانش آموزان

برای رفع اضطراب به جهت یادگیری بهتر دانش آموزان باید از راه‌های معتبر و از قبل انجام شده با نتایج مثبت استفاده کرد. اگر در خانه یا کلاس با چنین دانش آموزانی مواجه هستید، شاید بهتر باشد که شرایط زیر را برای آنها مهیا کنید تا خیلی زود آنها را از چنین موقعیتی خلاص کنید:

اثرگذاری خنده در کاهش اضطراب

مطالعات نشان می‌دهند که خنده در هر شرایطی می‌تواند افکار مثبت را به ذهن راه دهد. لذا اگر می‌خواهید دانش آموزان را با ذهن مثبت و بازتر آماده یادگیری کنید، بهتر است با خنده و شوخ طبعی آنها را وادار به این کار کنید. در نظر داشته باشید که خنده می‌تواند استرس را به طور کلی از بدن دور کند.

اثرگذاری تغذیه در کاهش اضطراب

احتمالاً بیشتر افرادی که با اضطراب مواجه هستند، تغذیه نامناسبی دارند. زمانی که تغذیه بدن بدرستی انجام نشود، سبب بهم ریختگی هورمون‌های بدن می‌شود که این موضوع در افزایش استرس و اضطراب نقش موثری خواهد داشت. توصیه می‌کنیم برای یک مدت تغذیه را بهمراه ورزش امتحان کنید.

 

برای دانلود تحقیق تاثیر اضطراب در یادگیری دانش آموزان تیزهوش و عادی اینجا کلیک کنید

  • محمد رضا طبری
  • ۰
  • ۰

شوتوکان یک هنر رزمی سنتی ژاپنی است. این هنر، سیستمی متشکل از انواع فنون دفاعی و حمله ای است و در آن همه اعضای بدن به عنوان اسلحه و سپر دفاعی مورد استفاده قرار می گیرند. بازوها و پاها برای سه هدف مهم کاربرد دارند و آموزش فنون در این سبک به سه مقوله تقسیم می شود:
kihon
که در آن آموزش بدون استفاده از اسلحه انجام می شود.
Kata
که در آن فنون دفاع و حمله به صورت کامل و یک ترکیب کامل مورد استفاده قرار می گیرند.
Kumite
که یک مقوله جداگانه محسوب می شود و مراحل مختلف دارد.
محل تولد و شکل گیری این رشته رزمی، جزیره اوکیناوا است که در بین جزایر ریوکیو واقع در میان سواحل شمالی ژاپن و سواحل جنوبی چین می باشد. ورزش کاراته بعد از سال 1372 میلادی و همزمان با شکل گیری روابط بین چین و اوکیناوا آغاز گردید. بین قرنهای 15 و 16 میلادی، این هنر رزمی کم کم روبه فراموشی رفت زیرا تمرین و آموزش این رشته بسیار مشکل بود و افراد از یادگیری آن سرباز می زدند.

در ضمن کسانی که این رشته را فرا می گرفتند، قدرت بی نظیری در مقابله با انواع حملات مسلحانه و یا غیرمسلحانه می یافتند و همچنین کشاورزانی هم بودند که از ابراز کشاورزی خود به عنوان سلاح های کشنده برای حمله به دشمنانشان استفاده می کردند. مهم ترین این سلاح ها، (Bo،Jo (Nunchacko)، (Tonfa و (Sai) نام داشتند. پایه گذار رشته شوتوکان شخصی به نام گریچین فوناکشی بود.

تاریخچه کاراته شوتوکان در باشگاه ورزشی

گفته می‌شود کاراته دارای قدمتی پنج هزار ساله است و یکی از استادان اولیه و مبتکران این فن «بودید هاراما» می‌باشد که حدود 525 سال قبل از میلاد مسیح می‌زیسته است. وی که از پیشوایان مذهبی بود، پس از کسب علوم زمان خود، به منظور آموزش تعالیم مذهبی به دیگران، به تنهایی از هند راه افتاد و پس از راهپیمایی چند هزار کیلومتر و با پشت سر گذاشتن موانع طبیعی بسیار، به چین رسید و در ایالت «هونان» و معبد شائولین اقامت گزید. تعالیم «بودید هاراما» شامل تمرینات شدید انضباطی و انجام اعمال پرهیزگاری بود.

وی 9 سال در کوه‌ها و غارها به انزوای کامل نشست، 9 سال ریاضت همراه با تفکر و برای این که شاگردان نیز بتوانند در مقابل ساعت‌های طولانی تفکر و اندیشه، تاب مقاومت بیاورند و نیز با زورگویانی که تعالیم مذهبی و مردان دینی را سد راه خود می‌دیدند به مبارزه و مقابله برخیزند، 18 حرکت تمرینی را ابداع کرد که در حقیقت زیربنای حرکات کاراته امروزی می‌باشد.

از طرفی، هنگامی که حکومت‌های استبدادی در چین، سلسله «کینک» و سلسله «ساتسوما» در اُکیناوا به منظور جلوگیری از ورزیده شدن مخالفان و نیز تحت کنترل درآوردن مردم قانون منع استفاده از شمشیر را به مورد اجرا گذاشتند و به جمع‌آوری سلاح‌های رزمی اقدام نمودند، مردم به سوی آموزش هنر مبارزه با دست خالی روی آوردند که همین امر، موجب شکوفایی هر چه بیشتر «کاراته» شد.

downloadprojects.ir

در سال 1921 یکی از استادان برجسته کاراته اُکیناوا، به نام «گی‌چین فوناکوشی» توانست با قدرت و ظرافت تمام، کاراته را به ژاپن معرفی نماید و برخی دیگر از هنرجویان که تحت تعلیم بزرگترین استادان اُکیناوا قرار گرفته بودند، تکنیک‌های سنتی را با یکدیگر ترکیب نموده و سبک‌های متعددی از کاراته را بوجود آوردند. در حال حاضر کاراته شامل صدها سبک می‌شود که در واقع بازگشت همه آنها به چهار سبک اصلی و مادر می‌باشد.
سبک‌های کاراته عبارتند از:

• شوتوکان
◦ بنیان‌گذار این سبک، گیچین فوناکوشی (1957 - 1868) می‌باشد. شوتوکان یعنی خانه‌ی شوتو، مکتب شوتو (لقب فوناکوشی) و کان به معنای خانه می‌باشد. علاوه بر آن شوتوکان متعلق به سیستم «شوری‌ته» در کاراته است.
• شیتوریو
◦ بنیان‌گذار این سبک «کنوا مابونی» (1952 - 1889) می‌باشد. شیتوریو متشکل از دو سیستم «ناهاته» و «شوری‌ته» در کاراته می‌باشد. شیتو از نام‌های دو استاد بزرگ اُکیناوایی گرفته شده است. به این شکل که «شی» از نام «آنکو ایتوسو» استاد مسلم سیستم «شوری‌ته» و کلمه تو از «کانریو هیگائونا» بنیان‌گذار و استاد بزرگ سیستم «ناهاته» برگرفته شده است.
• گوجوریو
◦ این سبک توسط «میاگی چوجون» (1953 - 1888) بنیان نهاده شد. گوجوریو یعنی روش سفت و نرم، که در اُکیناوا شکل گرفت و متعلق به سیستم ناهاته در کاراته می‌باشد.
• وادوریو
◦ بنیان‌گذار سبک، «هیرونوری اُتســوکــا» (1982 - 1892) می‌باشد، وادو ریو یعنی راه صلح یا روش صلح‌جویانه.

گیچین فوناکوشی
گیچین فوناکوشی ابداع کننده سبک شوتوکان کاراته می‌باشد که امروزه از سبکهای اصلی کاراته محسوب می‌شود. وی در سال ۱۸۶۸ در جزیره اویاما متولد شد. فوناکوشی ۱۵ ساله بود که کاراته را با به وسیله یکی از همکلاسیهایش که پسر استاد آنکو آزاتو (استاد معروف اکیناوا) بود شناخت.

فوناکوشی آنقدر اصرار کرد تا استاد راضی شد او را در کلاسش ثبت نام کند. زیرا آزاتو شاگردان زیادی را نگه نمی‌داشت ولی فوناکوشی که موفق شده بود رضایت استادش را جلب کند توسط استادش به استاد ماهر دیگری به نام آنکو ایتوسو معرفی شد. فوناکوشی در همان موقع به عنوان مربی یک مدرسه ابتدایی پذیرفته شد. فوناکوشی پس از گذشت چند سال با این حال هنوز از شرایط اجتماعی و وضعیت اقتصادیش راضی نبود.

برای همین او تصمیم گرفت اوکیناوا را به مقصد توکیو ترک کند تا آنجا بتواند کاراته را به عموم ژاپنی ها معرفی کند. برای اینکه بتواند شانس بیشتری بدست بیاورد ابتدا دیداری از تمامی مدارس اوکیناوا به عمل آورد و کاتاهای بیشماری را از سبکهای مختلف کاراته آموخت. تا بتواند در توکیو مکتبهای مختلف توکیو را به نمایش بگذارد.

در سال ۱۹۲۲ این امر به تحقق پیوست و فوناکوشی کلاسهایی را در پایتخت ژاپن دایر کرد و شاگردانش اغلب از قشر فرهنگی و دانشگاهی بودند.از شاگردان او می‌توان به فرهاد وارسته اشاره کرد که بنیان‌گذار کاراته در ایران شد.

 

شوتوکان کاراته جهانی (W.S.K.F)
شوتوکان WSKF یکی از سبکهای فعال کاراته است که جایگاه بسیار خوبی در سطح جهان و همچنین در ایران دارد. رئیس فدراسیون جهانی شوتوکان شیهان هیتوشی کاسویا دارای دان 8 کاراته و از نوابغ کاراته دنیا و کشور ژاپن و همینطور مدرس فدراسیون جهانی کاراته می باشد.

در ایران ریاست سبک شوتوکان WSKF شیهان احمد صافی عضو اسبق تیم ملی کاراته ایران ، سرمربی تیم های ملی کاراته چندین کشور و سرمربی تیم ملی کره جنوبی ، مدرس فدراسیون کاراته آسیا و عضو شیهانکای فدراسیون جهانی شوتوکان و از بهترین های کاراته ایران می باشد.

  • محمد رضا طبری